Galatasaray Hatayspor Ofsayt : Fenerbahce Var A Takildi Ofsayt Tartismasi Tum Spor Haber - Pası atan ali yavuz ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı.. Bu sonucun ardından galatasaray, süper lig'de puanını 23 yaparken, hatayspor ise 12 puanda kaldı. İkinci gol tartışılmayacak bir ofsayt. Dk.90+6 savunmanın arkasına sarkan onyekuru topu ağlara gönderdi. Ali sami yen spor kompleksi turk telekom stadium stadında ofsayta düşen taraf galatasaray takımı oldu. Pası atan ali yavuz ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı.

Ofsayt pozisyonu şu anda inceleniyor. 37.dakikada galatasaray hatayspor kalesine bir kez daha tehlikeli geldi. Takım arkadaşlarım da heyecanımı dindirmek için 'gol gol, ofsayt değil' dediler. Here on sofascore livescore you can find all hatayspor vs galatasaray previous results sorted by their h2h matches. .virüsü salgını gibi olumsuzluklardan dolayı sezonu 6.

Fenerbahce Var A Takildi Ofsayt Tartismasi Tum Spor Haber
Fenerbahce Var A Takildi Ofsayt Tartismasi Tum Spor Haber from i12.haber7.net
Galatasaray'ın son saniyelerde onyekuru ile bulduğu bir gol de ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Ziraat türkiye kupası çeyrek final rövanş maçında galatasaray, hatayspor'a konuk oldu. Install sofascore app on and follow hatayspor galatasaray live on your mobile! Bu sonucun ardından galatasaray, süper lig'de puanını 23 yaparken, hatayspor ise 12 puanda kaldı. Here on sofascore livescore you can find all hatayspor vs galatasaray previous results sorted by their h2h matches. Takım arkadaşlarım da heyecanımı dindirmek için 'gol gol, ofsayt değil' dediler. Ali sami yen spor kompleksi turk telekom stadium stadında ofsayta düşen taraf galatasaray takımı oldu. Hafta mücadelesinde galatasaray, sahasında hatayspor'u konuk etti.

Haftasında galatasaray ile hatayspor karşılaşıyor.

Futbolu galatasaray'da bırakmak büyük gurur olur. Pası atan ali yavuz ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Hafta mücadelesinde galatasaray, sahasında hatayspor'u konuk etti. .virüsü salgını gibi olumsuzluklardan dolayı sezonu 6. Sırada tamamlayan galatasaray ile geçtiğimiz sezon tff 1. Takım arkadaşlarım da heyecanımı dindirmek için 'gol gol, ofsayt değil' dediler. Ancak atılan gol, yan hakemin bayrağı sonucu ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Ofsayt ayak mı vücut mu? Hatayspor kalesine sıkça gitmeye başlayn galatasaray, 21. Ama ofsayt nedeniyle bu gol geçersiz sayıldı. Install sofascore app on and follow hatayspor galatasaray live on your mobile! Hakem ilk başta ofsayt kararı verdi ama var incelemesi sonucunda gol kararı çıktı:

Haftasında galatasaray ile hatayspor karşılaşıyor. Dk.90+6 savunmanın arkasına sarkan onyekuru topu ağlara gönderdi. Dakikada henry onyekuru ile topu ağlara gönderdi fakat bu gol ofsayt gerekçesiyle değer kazanmadı. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Dakikada galatasaray'da kerem topu ağlara yolladı ama gol öncesinde ofsayt bulunduğu için gol ilk başta geçerli sayılmadı.

Galatasaray 3 0 Hatayspor Mac Ozeti Ve Golleri Izle Youtube Gs Hatay Ozet Finans Ajans
Galatasaray 3 0 Hatayspor Mac Ozeti Ve Golleri Izle Youtube Gs Hatay Ozet Finans Ajans from www.finansajans.com
Futbolu galatasaray'da bırakmak büyük gurur olur. 5 aralık 2020 galatasaray hatayspor maçı 410. Pası atan ali yavuz ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı. Var incelemesinin ardından ofsayt kararı iptal edildi ve kerem, galatasaray forması ile süper lig'de ilk resmi golüne imza attı: 94' hatayspor tüm hatlarıyla gol için yükleniyor. 80 gökhan karadeniz (atakaş hatayspor). Kerem'in attığı gol önce ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Hafta mücadelesinde galatasaray, sahasında hatayspor'u konuk etti.

2 burak camoglu (dsl) hatayspor 3.

Futbolu galatasaray'da bırakmak büyük gurur olur. İkinci gol tartışılmayacak bir ofsayt. Diagne, marcao, emre taşdemir (galatasaray). Ligde çıktığı son 5 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen galatasaray, süper lig'in 11. Install sofascore app on and follow hatayspor galatasaray live on your mobile! Sırada tamamlayan galatasaray ile geçtiğimiz sezon tff 1. Ziraat türkiye kupası çeyrek final rövanş maçında galatasaray, hatayspor'a konuk oldu. 37.dakikada galatasaray hatayspor kalesine bir kez daha tehlikeli geldi. Hatayspor kalesine sıkça gitmeye başlayn galatasaray, 21. Takım arkadaşlarım da heyecanımı dindirmek için 'gol gol, ofsayt değil' dediler. Ali sami yen spor kompleksi turk telekom stadium stadında ofsayta düşen taraf galatasaray takımı oldu. Ama ofsayt nedeniyle bu gol geçersiz sayıldı. Ancak atılan gol, yan hakemin bayrağı sonucu ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Ligde çıktığı son 5 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen galatasaray, süper lig'in 11. 5 aralık 2020 galatasaray hatayspor maçı 410. Galatasaray'ın son saniyelerde onyekuru ile bulduğu bir gol de ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Here on sofascore livescore you can find all hatayspor vs galatasaray previous results sorted by their h2h matches. Haftasında galatasaray ile hatayspor karşılaşıyor.

Galatasaray 3 0 Hatayspor Mac Ozeti Super Lig Puan Durumu
Galatasaray 3 0 Hatayspor Mac Ozeti Super Lig Puan Durumu from i2.cnnturk.com
37.dakikada galatasaray hatayspor kalesine bir kez daha tehlikeli geldi. Diagne, marcao, emre taşdemir (galatasaray). Ama ofsayt nedeniyle bu gol geçersiz sayıldı. Hakem ilk başta ofsayt kararı verdi ama var incelemesi sonucunda gol kararı çıktı: Hatayspor kalesine sıkça gitmeye başlayn galatasaray, 21. Ali sami yen spor kompleksi turk telekom stadium stadında ofsayta düşen taraf galatasaray takımı oldu. Kerem'in attığı gol önce ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Var incelemesinin ardından ofsayt kararı iptal edildi ve kerem, galatasaray forması ile süper lig'de ilk resmi golüne imza attı:

Dakikada galatasaray'da kerem topu ağlara yolladı ama gol öncesinde ofsayt bulunduğu için gol ilk başta geçerli sayılmadı.

Diagne, marcao, emre taşdemir (galatasaray). Hatayspor kalesine sıkça gitmeye başlayn galatasaray, 21. Futbolu galatasaray'da bırakmak büyük gurur olur. Ama ofsayt nedeniyle bu gol geçersiz sayıldı. Haftasında galatasaray ile hatayspor karşılaşıyor. Ligde çıktığı son 5 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen galatasaray, süper lig'in 11. Ofsayt ayak mı vücut mu? Sırada tamamlayan galatasaray ile geçtiğimiz sezon tff 1. Ofsayt pozisyonu şu anda inceleniyor. Pası atan ali yavuz ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı. Install sofascore app on and follow hatayspor galatasaray live on your mobile! Here on sofascore livescore you can find all hatayspor vs galatasaray previous results sorted by their h2h matches. Dk.90+6 savunmanın arkasına sarkan onyekuru topu ağlara gönderdi.

Sırada tamamlayan galatasaray ile geçtiğimiz sezon tff 1 hatayspor galatasaray. .virüsü salgını gibi olumsuzluklardan dolayı sezonu 6.